Title Image

Recenzije

TELEKOM-SRBIJA
  |   Recenzije

“Telekom Srbija” a.d.

„Izražavam posebno zadovoljstvo i poštovanje prema Vama kao poslovnom partneru Telekoma.

Dugogodišnjom saradnjom, na obostrano zadovoljstvo, ostvarili ste ogromno poverenje kao naš dobavljač opreme za telekomunikacije.

Smatram da ste to postigli: trudeći se da svaku isporuku ispoštujete, bez obzira na njenu vrednost, gledajući da svaki rok isporuke ne bude odlaganje ako već može ranije da se isporuči materijal; nudeći svaki put sve potrebne ateste i načine provere kvaliteta kvalifikovanog materijala; nudeći inovacije na postojećim materijalima i aktivno učestvujući u kreiranju specifičnih tehničkih detalja za potrebe ljudi koji konkretno koriste materijal; trudeći se da proizvode, koje vi ne proizvodite, maksimalno iskontrolišete pre nego što dođu do naše kontrole i te rezultate prezentujete komisijama za kontrolu kao i vaša zapažanja pri tome;… Mogao bih još toga nabrajati pa bi se činilo da ste savršeni dobavljač za nas.

Lično, mislim da to i jeste.“

– Dejan Milosavljević, dipl inž el i tel, Direkcija za tehniku

Saznaj više
05 август
NOKIA
  |   Recenzije

“Nokia Solutions and Networks Serbia” d.o.o.

„Imam zadovoljstvo, da već par godina uspešno sarađujem sa kompanijom ELPOS D.O.O.
Ta saradnja je prožeta pravim partnerskim odnosom i punim uvažavanjem druge strane.
Ono što odlikuje ovu kompaniju pored kvaliteta materijala i poštovanja rokova isporuke je izuzetna brzina i efikasnost kojom reaguje na promene na vrlo dinamičnom tržištu telekomunikacionih materijala. Tokom COVID pandemije, kompanija ELPOS je uspela da prevaziđe sve izazove i da nam na vreme isporuči ogromnu količinu materijala širom Republike Srbije.
U svakom trenutku saradnje možemo u potpunosti da se oslonimo na usluge ELPOS D.O.O. tima, koji predvodi g-din Ilija Kosovac. Ovom prilikom bih u ime kompanije koju predstavljam i svoje lično ime kompaniji ELPOS D.O.O. poželeo sve najbolje u narednom periodu.“

– Aleksandar Mihailov
Technical Project Manager
NOKIA
FN S SIOP Delivery

Saznaj više
05 август
Teamenergo-d.o.o
  |   Recenzije

“Teamenergo” d.o.o

Saradnja sa Elposom je na izuzetnom nivou od prvog dana osnivanja kompanije Teamenergo.

Zasniva se na poverenju, sagledavanju svih mogućnosti za potencijalnu saradnju, uz visok kvalitet proizvoda iz širokog portfolia proizvoda koji Elpos nudi u delu telekomunikacione i energetske opreme i materijala. Pouzdanost i raspoloživost materijala i opreme koju nabavljamo, uz partnerski odnos koji smo izgradili tokom godina, od velike je važnosti za rad naše kompanije u ovim turbulentnim i nesigurnim trenucima u kojim živomo i radimo.

– Aleksandar Radivojević, MBA, M.Sc.E.E. | Director
Teamenergo d.o.o. Beograd-Zemun

1. авг 2020

Saznaj više
05 август
TELEFONKABLad
  |   Recenzije

„TELEFONKABL“ a.d.

Nakon višegodišnje uspešne saradnje naše dve kompanije, možemo reći da smo sa Vaše strane uvek imali ispoštovane rokove isporuke i traženi kvalitet. Takođe zadovoljni smo datom tehničkom podrškom. To nam daje za pravo da se nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

– Bojan Milić, maš. inž.
Šef nabavke i magacina

5. авг 2020

Saznaj više
05 август
  |   Recenzije

“Institut Mihailo Pupin” d.o.o.

Stručnost, efikasnost, profesionalnost i ljubaznost-osobine zbog kojih smo izabrali Elpos za svog poslovnog partnera. Profesionalno, feksibilno, ažurno i pouzdano preduzeće i koje ide u korak sa svim današnjim zahtevima i pri tome se prilagođava svim onim zahtevima koji mogu da zadovolje krajnjeg korisnika. Sve pohvale za dosadašnju saradnju.
– Mladen Gajčanski, dipl.inž.saobraćaja
Zamenik direktora železničkog programa

Saznaj više
07 октобар